Sala de nunți

Despre noi

sample-image1

Casa de Nunți Venus

Situat mai departe de agitatia urbana, Sala de nunți Venus pare a fi exact locul perfect pentru dineuri oficiale sau evenimente speciale.

Cu o capacitate de 180 de locuri, atrage prin originalitate, tinere te, nonconformism si sarmul sau stilat. Ambianta este rafinata si relaxanta. Te simti bine gra!ie designului uluitor, cu tavanul si peretii imbracati in sute de metri de stofa scumpa, atlasata, care umple usor incaperea cu sclipirile aurii ale galmurului. In ciuda ambiantei selecte, primordial ramine gustul delicios al bucatelor din bucataria traditionala si calitatea impecabila a deservirii asumate de chelnerii bine scoliti.

.

La fel de importanta, e si politica de preturi foarte atractiva, cu o taxa fixa ce include si chiria, si deservirea, si atmosfera. Daca ai clasa, la Venus ghicesti o abia sesizabila si placuta asemanare cu restaurantele retelelor Marriott. Si asta nu e de rau. Din contra. E luxuriant, e confortabil, e bine.

sample-image2

sample-image3

Meniu delicios

Lucru confirmat de cei prezenti atit la evenimentul de inaugurare, la care a venit insusi primarul de Chisinau Dorin Chirtoaca, cat si la primele sarbatori care s-au desfasurat la Venus.

.